Altair INSPIRE FOR CASTING

Brza, laka, precizna i pristupačna simulacija livenja.

Altair Inspire Cast softver je brzo, lako, precizno i pristupačno okruženje za simulaciju livenja fokusirano na kreiranje visokokvalitetnih komponenti sa povećanom profitabilnošću kroz visoko intuitivno korisničko iskustvo. To je jedini alat koji podjednako služi početnicima i stručnjacima, od dizajnera proizvoda do inženjera livnice. Već od rane faze projektovanja, korisnici mogu da vizuelizuju tipične defekte livenja kao što su zarobljavanje vazduha, poroznost usled skupljanja, hladni spojevi ili degradacija kalupa i ispravljaju ih izbegavajući naknadne skupe ispravke. Vođeni šabloni procesa nude pet jednostavnih koraka za simulaciju gravitacionog livenja u kalupu, gravitacionog livenja u pesku, preciznog livrnja, livenja pod visokim pritiskom, livenja pod niskim pritiskom i livanja pod nagibom. Inovativno iskustvo Inspire Cast-a omogućava korisnicima da povećaju kvalitet proizvoda i dizajniraju kvalitetnije proizvode uz samo nekoliko sati obuke.

Ciljevi obuke:

Naučite kako da koristite InspireCast za izvođenje simulacija livenja metala i procenite kvalitet kao i izvodljivost livenja. Razumeti kako da uz pomoć InspireCast-a da efikasno optimizujete dizajn proizvoda i izbegnete tipične greške nastale livenjem. Predznanje nije neophodno.

Poglavlja koja se obrađuju u okviru kursa:
1. Casting Introduction
2. Inspire Cast Get Started
3. Create and Modify Geometry
4. Model Setup
5. Casting Analysis
6. High Pressure Die Casting (HPDC)
7. Gravity Casting
8. Low Pressure Die Casting (LPDC)
9. Gravity Tilt Pouring
10. Investment Casting

Vrijeme trajanja kursa:
8h – 12h

Kontaktirajte nas za ponudu i termin

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.