Altair INSPIRE FOR METAL EXTRUSION

Dizajn za efikasno istiskivanje (ekstruziju) metala.

Altair Inspire Extrude Metal je alatka koja se lako nauči i koja omogućava da svaki inženjer ili dizajner koristi simulaciju kako bi dao sliku o tome kako karakteristike profila i procesne promenljive utiču na bilo koju metalnu legurodabranuu. Donesite bolje odluke o dizajnu proizvoda otkrivanjem potencijalnih nedostataka pre nego što se napravi matrica. IEM uspešno otkriva potencijalno izobličenje profila, oštećenje usled savijanja, kontaminaciju zaostalim materijalom, defekte ’zavarivanja’, neodgovarajuću veličinu zrna, kvalitet profila usled mogućeg pregrevanja i probleme lošeg kvaliteta površine. Ovi defekti se uz pomoć IEM-a ispravljaju se u ranoj fazi razvoja. Simulacija vam omogućava da vidite unutrašnjost vaše proizvodne linije i fino podesite procesne promenljive kako biste smanjili vidljive i oko nevidljive defekte.

Ciljevi obuke:

Naučite kako da koristite Inspire Extrude Metal da biste analizirali i potvrdili dizajn kalupa za ekstruziju i sam proces istiskivanja. Solver za ekstruziju omogućava proizvodnim inženjerima da analiziraju protok materijala i prenos toplote unutar kalupa tokom ekstruzije kako bi potvrdili dizajn kalupa, što zauzvrat pomaže da se smanje ili eliminišu skupa i dugotrajna ispitivanja kalupa. Predznanje nije neophodno.

Poglavlja koja se obrađuju u okviru kursa:
1. Introduction to Metal Extrusion
2 . Inspire Extrude Metal Get Started
3 . Create and Modify Geometry
4. Metal Extrusion Analysis
5. Tool Deflection Analysis
6. Quenching Analysis

Vrijeme trajanja kursa:
8h

Tečaj INSPIRE FOR METAL EXTRUSION

Kontaktirajte nas za ponudu i termin

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.