Altair INSPIRE FOR MOTION

Ubrzajte simulacijom vođeno projektovanje proizvoda.

Primenjen na početku razvojnog ciklusa proizvoda, Inspire ubrzava kreiranje, optimizaciju i proučavanje inovativnih, strukturno efikasnih delova i sklopova. Inspire nagrađivano korisničko okruženje za kreiranje i modifikovanje geometrije može se naučiti za samo nekoliko sati i predstavlja pouzdan alat u podršci Altair solvera za dinamičku simulaciju kretanja, uključujući i dobijanje opterećenja delova sistema, koristeći pouzdanu analizu sistema sa više tela – Altair® MotionSolve®.

Inspire omogućava i simulacionim profesinalcima i dizajnerima da izvode studije „šta ako“ brže, lakše i pre svega u početnoj fazi razvoja proizvoda, smanjujući njegovo vreme izlaska na tržište.

Ciljevi obuke:

Naučite kako da koristite Altair Inspire za podešavanje i analizu mehanizama. Ugradite Altair Inspire u tradicionalne procese konstruisanja da biste efikasno analizirali i modifikovali mehaničke sisteme u skladu sa inženjerskim standardima. Predznanje nije neophodno.

Poglavlja koja se obrađuju u okviru kursa:
1. Altair Inspire Introduction
2. Model Setup
3. Analysis Setup
4. Connections
5. SimSolid Analysis
6. Geometry Preparation
7. Topology Optimization
8. PolyNURBS
9. 2.5D Sketching
10. Topography Optimization
11. Gauge Optimization
12. Fastener Optimization
13. Lattice Optimization
14. Other Inspire Solutions

Vrijeme trajanja kursa:
20h

Kontaktirajte nas za ponudu i termin

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.