INSPIRE FOR STRUCTURAL ANALYSIS AND OPTIMIZATION

Ubrzajte simulacijom vođeno projektovanje proizvoda.

Primenjen na početku razvojnog ciklusa proizvoda, Inspire ubrzava kreiranje, optimizaciju i proučavanje inovativnih, strukturno efikasnih delova i sklopova. Inspire, nagrađivano korisničko okruženje za kreiranje i modifikovanje geometrije, se može naučiti za samo nekoliko sati i predstavlja pouzdan alat u podršci Altair solvera. Pri strukturnim analizama koristi Altair® SimSolid® koji pruža brze i tačne analize velikih sklopova i složenih delova (što je nezavisno potvrdio i NAFEMS).
Industrijski standard za strukturnu efikasnost i optimizaciju topologije Altair® OptiStruct®, koristi se za dobijanja dizajna praktične, održive i proizvodljive geometrije.
Inspire omogućava i simulacionim profesinalcima i dizajnerima da izvode studije „šta ako“ brže, lakše i pre svega u početnoj fazi razvoja proizvoda, smanjujući njegovo vreme izlaska na tržište.

Ciljevi obuke:

Naučite kako da koristite Altair Inspire za generisanje i analizu koncepata dizajna. Ugraditi Altair Inspire u tradicionalne procese konstruisanja da biste efikasno kreirali optimalne dizajne proizvoda. Predznanje nije neophodno.

Poglavlja koja se obrađuju u okviru kursa:
1. Altair Inspire Introduction
2. Model Setup
3. Analysis Setup
4. Connections
5. SimSolid Analysis
6. Geometry Preparation
7. Topology Optimization
8. PolyNURBS
9. 2.5D Sketching
10. Topography Optimization
11. Gauge Optimization
12. Fastener Optimization
13. Lattice Optimization
14. Other Inspire Solutions

Vrijeme trajanja kursa:
8h – 16h

INSPIRE FOR STRUCTURAL ANALYSIS AND OPTIMIZATION TEČAJ

Kontaktirajte nas za ponudu i termin

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.